Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

 Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΘΥΕΛΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
"Τι ποδόσφαιρο θέλουμε; Αυτό το ερώτημα τριγυρίζει στο μυαλό, όλων όσων αγαπάμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε, δηλαδή, ένα ποδόσφαιρο όπου το πάθος και η αγάπη για τη μπάλα θα περισσεύουν στις 4 γραμμές του γηπέδου κάνοντας και τον τελευταίο θεατή να καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο είναι για τους αθλητές κάτι σπουδαίο; Ή θέλουμε ένα ποδόσφαιρο όπου η τύχη του θα καθορίζεται από εξωαγωνιστικούς παράγοντες οι οποίοι στο όνομα του Αθλητισμού θα προσφεύγουν σε πράξεις του κοινού ποινικού δικαίου;
Τα τελευταία γεγονότα στο γήπεδο του Αγίου Παύλου ήταν ενδεικτικά της αντίθεσης αυτής. Μια ομάδα νέα με όρεξη, ταλέντο και περίσσιο πάθος όπως αυτή του Ιωάννη Παπάφη, στερήθηκε το δικαίωμα να τελειώσει τον αγώνα, επειδή κάποιοι έξω από τις 4 γραμμές του γηπέδου το αποφάσισαν. Το νέο ήρθε με φόρα να κερδίσει, αλλά έπεσε πάνω στον χειρότερο εαυτό του παλιού.
Η πραγματικότητα «φωνάζει» για αλλαγή νοοτροπίας. Πρέπει όλοι όσοι αφιερώνουμε οικειοθελώς χρόνο από τη ζωή μας για το ποδόσφαιρο να καταλάβουμε ότι δεν είμαστε εμείς οι καλύτεροι του κόσμου αλλα υπάρχουν και άλλοι, παίκτες, προπονητές, διαιτητές και διοικούντες που κάνουν πράγματα καλύτερα από εμάς. Το ποδόσφαιρο δεν ζει ούτε μεγαλώνει με τις άναρθρες κραυγές, τις ύβρεις και τους πυροβολισμούς. Το ποδόσφαιρο βρίσκεται αλλού και είναι κάτι άλλο πιο μεγάλο.
Η Πράσινη Θύελλα, έχοντας κάνει το δικό της νέο ξεκίνημα με νέους ανθρώπους σε όλα τα πόστα και έχοντας αναγνωρίσει την ήττα της από την ομάδα του Ιωάννη Παπάφη στην πρώτη σειρά των play-off, δηλώνει φοβισμένη από τις εκφάνσεις αυτές του ερασιτεχνικού αθλητισμού που αντίκρυσε ο φίλαθλος κόσμος στο γήπεδο του Αγίου Παύλου. Ελπίζουμε σε παρέμβαση του εισαγγελέα και ευχόμαστε να μην επαναληφθούν τέτοια περιστατικά που... σκοτώνουν αυτό που πιο πολύ αγαπάμε!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΘΥΕΛΛΑ

"Τα παιδιά της Αστραπής (παίκτες} δεν είχαν ανάμηξη στο επισόδειο και παίξαν και καλή μπάλα. Τα νοσηρά στοιχεία πρέπει να απομονωθούν .